Cart
Custom content

This is custom content

Datele solicitate:

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, http://www.pepiniera-pinus.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul http://www.pepiniera-pinus.ro este operat de societatea S.C. LOKPINUS S.R.L., cu sediul în Câmpu Cetății, str. Principală, nr. 32/A, Mureș  inscrisă in Registrul Comertului cu numarul  RO 15239767.

http://www.pepiniera-pinus.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de datele dvs.:

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile, cu următoarele scopuri:

·         Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;

·         Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;

·         Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;

·         Pentru analiza si imbunatățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;

·         Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;

·         Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări in site, contul de utilizator, etc);

·        Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea http://www.pepiniera-pinus.ro, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele dvs.:

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvaluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu buna credința, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele dvs:

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise catre http://www.pepiniera-pinus.ro prin email la adresa lokpinus2003@gmail.com sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea și ștergerea contului de utilizator.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.:

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta in acest sens prin email la adresa lokpinus2003@gmail.com.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa lokpinus2003@gmail.com. Vom analiza reclamația dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru